• Het breedste assortiment aan unieke gouden sieraden zowel antiek als vintage vindt u bij de goudenschatkist 💎
  • Niet tevreden 100% geld terug garantie 💳
  • Zorgvuldig & veilig verpakt plus aangetekende verzending 📦
Home » Sieraden » Gouden Armbanden
Webwinkel Keurmerk

Net als de ketting is de armband al sinds mensenheugenis een sieraad voor zowel vrouwen als mannen. Oorspronkelijk gemaakt van hout, hoorn, leer of zelfs gevlochten met planten, werd het vervolgens gesmeed in edele metalen, versierd met stenen en sterke symbolen.

Van het eenvoudige bandje aan de pols tot het prestigieuze gouden manchet rond de onderarmen van de farao's, is de armband een symbolisch juweel van saamhorigheid en identiteit (zoals blijkt uit de traditionele gegraveerde gouden armband) maar ook van kracht, elegantie en trend.

Vandaag de dag heeft het geen van zijn onderscheiding verloren en blijft het een iconisch stuk, een garantie voor een succesvol geschenk. 


Het is een praktisch geschenk waarbij het niet nodig is om de polsmaat van de persoon te kennen, een "one size fits all" juweel dat elke fout op vlak van maat vermijdt.

Bovendien is er geen angst om een dubbele armband aan te bieden als de vrouw er al een draagt: het voordeel van deze juwelen is dat ze aan de pols kunnen worden toegevoegd en verzameld, voor nog meer vrouwelijkheid.

De armbandencollectie loopt uiteen van zilveren schakel armbanden tot aan bloedkoralen armbanden.

Het unieke aanbod zorgt voor een grote diversiteit en speciale objecten. Van veel armbanden is geen tweede exemplaar, wat deze exemplaren extra bijzonder maakt.

 

Antieke, Art Deco,Vintage en Tweedehands sieraden van Goud en Zilver Armbanden,Ringen, Oorbellen, Kettingen, Hangers, Broches en Horloges.

Wekelijks worden er tientallen nieuwe items toegevoegd op de webshop Goudenschatkist.com. Wij verkopen in Nederland, België op dit moment.

Onze collectie gouden armbanden staat online. Wat online staat, is op voorraad.

Kijk gerust rond, heeft u vragen dan vernemen we dat natuurlijk graag.

WhatsApp: +31 (0)6 28411093

Webwinkel Keurmerk
Lees ook even onze regels van Retourbeleid.

Volgens woordvoerder Ellen Talsma bezorgt PostNL gewoon in de hele Benelux. "Het virus kan niet worden overgedragen via poststukken of pakketten. 

Niet tevreden 100% geld terug garantie. Goudenschatkist.com