Retour.

Bestel alleen als u zuivere interesse heeft.

We vragen u om met respect om te gaan met een gekocht artikel, omdat elk sieraad uniek is en daarom is het niet de bedoeling producten te bestellen terwijl u van te voren al weet dat u er een aantal gaat retourneren. In de herroepingsrecht van 14 dagen heeft u een product te leen en vragen om in die periode zorgvuldig om te gaan met ons product.

 

Voorwaarden voor Retour.

 

Periode van 14 dagen tot aanmelding retour + 14 dagen om retour te sturen.

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, mits u met Ideal hebt betaald. Bij andere betaalmogelijkheden zie kosten hiervoor. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 9,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via: sieradengoudenschatkist@gmail.com  of via Telefoonnummer: 06-28411093 ( Whattsapp is ook mogelijk). Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

Als het item niet in oorspronkelijke staat teruggestuurd wordt, is de koper verantwoordelijk voor de vermindering in waarde.

Retour

De retourzending is voor eigen risico en eigen rekening. Eigen risico houdt in dat Goudenschatkist.com  niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Advies is om Aangetekend verzekerd verzenden.  In geval van vermissing of diefstal is uw product dan verzekerd.

 

Het Retouradres staat op de verpakking. En op de factuur.

Verlies Edelstenen/Diamanten.

 

Als een item gekocht is en na het dragen mist er een edelsteen of diamant of ander beschadiging, dan zijn wij hier niet verantwoordelijk voor.

In dat geval kunt u het product Niet Retourneren.

Als u het edelsteentje/diamantje nog heeft, kunnen we in overleg kijken hoe we dit oplossen.

Omdat wij een goed  2ehands product heb afgeleverd, kunnen we bijkomende kosten bespreken.

Hebt u een armband, ketting gekocht en zou deze na 14 dagen stuk gaan dan zijn wij hier niet verantwoordelijk voor.

Mede omdat wij dan niet weten wat er met het product gebeurd is.

We hebben u 14 dagen gelegenheid geven om het product te controleren op gebreken.

Na de 14 dagen bent u dus akkoord gedaan met de voorwaarden en dat u het product in goed staat hebt ontvangen.

“Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

 

Terug betaling.

Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met iDEAL betaald, dan storten wij dit zo spoedig mogelijk op je rekening. Dat betekent: binnen 14 dagen na verwerking van het retour. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.