Home » Retour

Retour.

Voorwaarden voor Retour.

 

Periode van 14 dagen tot aanmelding retour + 14 dagen om retour te sturen.

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via: sieradengoudenschatkist@gmail.com  of via Telefoonnummer: 06-28411093 ( Whattsapp is ook mogelijk). Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

Als het item niet in oorspronkelijke staat teruggestuurd wordt, is de koper verantwoordelijk voor de vermindering in waarde.

Verlies Edelstenen/Diamanten.

 

Als een item gekocht is en na het dragen mist er een edelsteen of diamant of ander beschadiging, dan ben ik hier niet verantwoordelijk voor.

In dat geval kunt u het product Niet Retourneren.

Als u het edelsteentje/diamantje nog heeft, kunnen we in overleg kijken hoe we dit oplossen.

Omdat ik een goed  2ehands product heb afgeleverd, kunnen we bijkomende kosten bespreken.

“Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”