Home » Betalen

BETALEN

Betalen kan op verschillende manieren op Goudenschatkist.com, zelf te kiezen, allemaal zonder extra onkosten!

 

Betalen met iDeal.

IDEAL biedt je de mogelijkheid om vertrouwd en gemakkelijk te betalen vanuit de eigen bankomgeving. Je hoeft je hiervoor niet te registreren. Daarnaast kunnen wij direct de status van de betaling zien waardoor het pakket nog sneller verzonden kan worden. Deelnemende banken zijn ABN Amro, Triodos Bank, ING, Rabobank, de Volksbank(SNS, ASN Bank, Regiobank), Bunq, Knab en Van Lanschot Bankiers.

Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van iDeal: www.ideal.nl.

 

Bancontact.

Bancontact is een bankbetaalmethode uit en voor België, waarmee u via uw eigen vertrouwde bankomgeving kunt betalen. U kunt Bancontact zien als de iDEAL van België. Het is een erg populaire betaalmethode en dus zeer geschikt voor u als  klant in België.

 

KBC/CBC Payment Button.

Via de KBC/CBC-betaalnop kunt u als  klant van beide banken uw online aankopen eenvoudig betalen via uw vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt. De KBC/CBC-betaalkop is een populaire betaalmethode in België.

 

Belfius Direct Net.

 

Let op: Belfius Direct Net is alleen geschikt voor klanten van Belfius. Klanten die een rekening hebben bij een andere bank kunnen betalen via Ideal, PayPal, Bancontact, de KBC-betaalknop of Bancontact.

 

SEPA-Overboeking.

Een (SEPA) overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.

 

SOFORT Banking.

SOFORT Banking is beschikbaar in 8 Europese landen. Hiermee is het de ideale betaalmethode om consumenten over heel Europa te bereiken, waarmee conversies verhoogd worden. SOFORT Banking is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, Spanje, België en Polen. Het werkt met de meeste consumenten banken uit deze landen.

PayPal - Veilig online betalen

PayPal is de online betaalmethode van Goudenschatkist.Com  waarmee je makkelijk en veilig online betalingen kunt doen. 

Met PayPal kun je heel simpel online betalen. Geen gedoe met het eindeloos invullen van je bankgegevens of creditcardnummers. Betaal in een paar klikken met enkel je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. je financiële gegevens zijn alleen voor je toegankelijk en worden niet met de Goudenschatkist.Com  gedeeld. Je kunt ook nog eens gebruik maken van de gratis PayPal Aankoopbescherming zodat je zorgeloos en veilig online kunt winkelen én betalen.

Achteraf Betalen

Achteraf Betalen' maakt uitgestelde betaling mogelijk voor de klant. De klant heeft de keuze om binnen 14 dagen te betalen, of binnen 60 dagen (tegen een kleine vergoeding).

Achteraf Betalen' is uitsluitend beschikbaar voor klanten in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland.

Kredietkaarten:

We accepteren vele kredietkaarten zoalas Mastercard, Maestro,Visa en American Express.

Online betalen met uw Card

Betalen met uw ICS Card is heel eenvoudig én veilig. Om misbruik te voorkomen willen we zeker weten dat ú het bent die de creditcard gebruikt.

De volgende gegevens vult u in:

  1. Creditcardnummer. Dat zijn de 16 cijfers op de voorkant van uw creditcard.
  2. Vervaldatum. Eerst de maand, dan het jaar.
  3. De 3 cijfers achterop uw ICS Card. Bij Visa heet dit CVV-code en bij Mastercard CVC-code.
  4. Een extra controle (3D Secure). Dit kan een e-Code zijn van de ICS App. Heeft u geen app? Dan voert u een wachtwoord en een sms-code in.

3D Secure: extra controle bij online betalingen

Als u een online betaling doet, krijgt u regelmatig de vraag om een e-Code of wachtwoord en sms-code in te vullen. De e-Code maakt u zelf via de ICS App aan. Daarna vult u deze in op uw betaalscherm. Dit is een extra verificatie.

Wij stellen vast of u diegene bent die met de Card betaalt

GIROPAY

Één van de meest gebruikte betaalmethodes in Duitsland.

Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten.

Betaling is  mislukt via IDeal?

Oeps, je betaling is helaas niet goed gegaan tijdens het afrekenen?

Controleer a.u.b. of er geld is afgeschreven van je rekening.

Als er geen geld is afgeschreven dan is de betaling niet gelukt en ben je geen geld kwijt. 

Je kan je gewenste  Bestelling  opnieuw plaatsen.

Zie je op je afschrift dat er wel geld is afgeschreven, maar heb je nog geen bevestiging van ons mogen ontvangen?

Dan raden we je aan om nog eventjes te wachten.

Het kan namelijk enkele uurtjes duren voordat wij betalingen binnen krijgen.

Als je binnen 4 uur nog geen orderbevestiging van ons hebt ontvangen, neem dan Contact op met ons.

Terug betaling.

Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met iDEAL betaald, dan storten wij dit zo spoedig mogelijk op je rekening. Dat betekent: binnen 7 dagen na verwerking van het retour. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

 

Alle transacties verlopen vlekkeloos via onze betaalpartner. Veilig en vertrouwd Mollie