Edelstenen/Sieraden Blog.

In mijn Vintage en Antieke Edelstenen/Sieraden blog vind je allerlei artikelen en berichten over alles wat met Sieraden te maken heeft. Zo leg ik je in basis uit waar bepaalde materialen van gemaakt zijn en uit bestaan, maar ook wat het verschil tussen bepaalde materialen. Ook krijg je tips over waar je op moet letten en hoe je moet kiezen welk sieraad het beste bij jou past. In mijn blog over Antieke en Vintage edelstenen/sieraden kun je ook van alles lezen over de betekenis en spirituele werking van Gouden sieraden met Edelstenen. Daarnaast ben je van harte uitgenodigd om een reactie achter te laten bij elk bericht, jouw ideeën zijn meer dan welkom. Bezoek ook eens onze colletie gouden ringen met Edelstenen.

Zomer kleuren

We kijken er ieder jaar naar uit, heerlijke warme dagen zodat je weer in je zomerse outfit kunt wandelen.

Lees meer »

Mode en Sieraden trends 2022.

Heb je je favoriete sieraad al gespot en ben je op zoek naar wat sieraden inspiratie? Lucky you!  Goudenschatkist heeft namelijk dé perfecte tips voor een  sieraad op een rijtje gezet. Het enige wat je nog hoeft te doen is de sieraad te zoeken waar je naar op zoek bent.  Stap uit jouw vertrouwde omgeving en ga een keer voor een combinatie die je zelf nooit bedacht zou hebben. Je oudfit compleet? 

Lees meer »

Opladen en Ontladen van Edelstenen

In de grond zijn deze edelstenen gegroeid en hebben deze energie gekregen van moeder aarde. Eenmaal uit de grond gehaald dienen deze edelstenen regelmatig gereinigd (ontladen) en opgeladen te worden om hun energetische werking te behouden. 

Lees meer »

Gouden sieraden maken.

8,9,10,14,18 en 22 Karaat goud is een legering. Dat betekent dat het een ‘mengsel’ is van verschillende metalen. 8,9,10,14,18 en 22 wordt gemaakt door puur goud te mengen met nikkel, zink, koper, zilver of andere metalen. Deze ‘niet-gouden’ metalen worden toegevoegd om het sterker en duurzamer te maken. Puur goud is namelijk veel te zacht om hier gouden sieraden van te produceren.

Lees meer »
Keurmerk webwinkel