Home » Gastenboek

Gastenboek van Goudenschatkist.com

Mijn gastenboek is een plek bij Goudenschatkist.com waar jij jouw bericht kunt achterlaten. Welkom in het Gastenboek van Goudenschatkist.com! Ik zou het leuk vinden als je hier een kort berichtje achterlaat over mijn Sieradenwebshop, wat je van de collectie van mijn Sieraden vindt of als je tevreden bent over een Aankoop. Verder zijn alle idee├źn, suggesties en opmerkingen welkom!

GASTENBOEK.

Alle reacties in het gastenboek vind je hieronder:

Reactie plaatsen

Reacties

J. Burkin
2 dagen geleden

Thankyou for the personal friendly service and for reassuring me. The beautiful ring arrived the next day . The photos were very detailed.

Anne
2 dagen geleden

Ontzettend blij met mijn nieuwe ring. Mooie en unieke collectie online, snel geleverd en het contact is fijn. Zeker weten dat je hier geen miskoop koopt.

ellyblaes
7 dagen geleden

ik ben zeer tevreden de maneer hoe jij het verstuurd hebt is zeer smaakvol gedaan de ring zag er mooi uit maar is helaas toch niet mijn smaak daarom gaat hij retour.
dank voor het vertrouwen.

Guido
8 dagen geleden

Mooie ring gekocht bij Rene. Ik had hem de volgende dag al binnen. De beschrijving van de ring op de site was uitstekend. Goede communicatie over de voorgang van de order, kortom, ik ben erg tevreden!

Maya
10 dagen geleden

Gisteren ontving ik mijn prachtige ring. Nog mooier dan op de foto's. Vanaf aankoop tot bezorging is Rene heel zorgvuldig, stemt goed af en is vriendelijk, heel prettig. Aanrader voor wie van mooie bijzondere sieraden houdt.

H.c.f Hartjes
10 dagen geleden

Prachtige ringen van goede kwaliteit gekocht. Goed bedrijf dat snel en vriendelijk reageert en dat op tijd levert. Aanrader !!!!@!

Geert Jongst
18 dagen geleden

Heb een mooie 18 krt gekocht bij deze juwelier en ben zeer tevreden over de ring. Tevens ook nog met de afspraak " niet tevreden dan je geld terug" verkoper is eerlijk en oprecht en vriendelijk kort om je kan goed met hem comuniceren voor mij een zeer prettig gevoel.
Daarom krijgt hij van mij 5 sterren en is een echte aanrader om bij te kopen.
M.vg. geert.

Marijke
18 dagen geleden

Eigenlijk heb ik niks toe te voegen aan de vorige sprekers in dit gastenboek. Helemaal mee eens. Ik vind de door mij bestelde sieraden prachtig en bovendien billijk qua prijs Ze worden ook keurig geleverd.

Maria
21 dagen geleden

De gouden oorringen zijn snel geleverd. Op de site leken ze groter maar ik vind het kleine juist mooi!
Heel tevreden en blij dat ik de gouden schatkist heb ontdekt!

Gemma
23 dagen geleden

Zeer goed contact, snelle levering via marktplaats gekocht. EERLIJK EN BETROUWBAAR adres.
Mooie ring per post ontvangen zeker voor herhaling vatbaar kopen bin Rene.