Home » Gastenboek

Gastenboek van Goudenschatkist.com

Ons gastenboek is een plek bij Goudenschatkist.com waar jij jouw bericht kunt achterlaten. Welkom in het Gastenboek van Goudenschatkist.com! Wij zouden het leuk vinden als je hier een kort berichtje achterlaat over onze Sieradenwebshop, wat je van de collectie van onze Sieraden vindt of als je tevreden bent over een Aankoop. Verder zijn alle ideeën, suggesties en opmerkingen welkom!

GASTENBOEK.

Alle reacties in ons gastenboek vind je hieronder:

Reactie plaatsen

Reacties

Truus van Dijken
2 dagen geleden

Prachtige gouden hanger ontvangen goed contact met René . Zeer goed verpakt en snel geleverd. Mijn complimenten voor de mooie bijzondere gouden sieraden. Ga zo door René

Tom
3 dagen geleden

Een prachtige gouden Art Deco ring was binnen 24 uur na betaling al binnen. Snelle service, vriendelijke correspondentie, het sieraad was goed en helder beschreven en voorzien van duidelijke foto's. Ik kan de Gouden Schatkist an iedereen aanbevelen.

Marlie vdWeyer
4 dagen geleden

Vandaag mijn mooie ring mogen ontvangen, ben er superblij mee. Hele snelle en correcte levering. Complimenten aan Réne. Dit was beslist niet de laatste keer

Saskia van Dijk.
6 dagen geleden

Antieke ring met Amethist ontvangen. Nog mooier dan op de foto's precies de juiste maat. Eindelijk de ring, die ik zocht, gevonden bij de Goudenschatkist.

Paulien Bergsma
12 dagen geleden

Schitterende gouden ring met diamanten ontvangen. Ben er super blij mee. Zeer goed verpakt door de verkoper. Mijn complimenten hiervoor.

Henriette Janssen
13 dagen geleden

Paar mooie Gouden oorbellen gekocht. Snelle levering en een mooi product. Kom vast nog eens terug.

Johan Bolt
14 dagen geleden

Mooie gouden heren ring gekocht via marktplaats. Duidelijke foto's en snelle levering.

Irene van Overduin.
17 dagen geleden

Zeer mooie sieraden. Duidelijke foto's snelle levering. Goed contact met René. Ben ook zeer tevreden over het sieraad.

Patricia
19 dagen geleden

Mooie collectie, betrouwbare verkoper!

Grietje de jong.
22 dagen geleden

Prachtige gouden oorbellen met parel ontvangen. Daarnaast had ik ook nog een ring met parel gekocht. De geleverde items waren prima verpakt en snel verzonden. De communicatie met Rene is uitstekend en zeer betrouwbaar. Ik ben zeer tevreden terwijl ik eigenlijk zeer bang was om online te kopen, maar René vertelde mij precies wat ik kon verwachten. Als ik niet tevreden was kon ik alles gewoon terug sturen en dan zal ik mijn geld terug krijgen. Maar ik ben zeer tevreden. Dank je wel René.