Home » Gastenboek

Gastenboek van Goudenschatkist.com

Mijn gastenboek is een plek bij Goudenschatkist.com waar jij jouw bericht kunt achterlaten. Welkom in het Gastenboek van Goudenschatkist.com! Ik zou het leuk vinden als je hier een kort berichtje achterlaat over mijn Sieradenwebshop, wat je van de collectie van mijn Sieraden vindt of als je tevreden bent over een Aankoop. Verder zijn alle ideeën, suggesties en opmerkingen welkom!

GASTENBOEK.

Alle reacties in het gastenboek vind je hieronder:

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus
2 dagen geleden

Zeer vriendelijke en goede service. Prachtig sieraad, snelle levering

Elly.
4 dagen geleden

In een woord prachtige sieraden. Zeer goed contact met René bij vragen over het product. Snelle verzending en super goed verpakt.

Djamy
8 dagen geleden

Vandaag een schitterende ring ontvangen. Ben er super blij mee, dit is vast niet mijn laatste aankoop bij de Goudenschatkist. Mijn complementen voor de mooie sieraden.

Elly
10 dagen geleden

Gisteren een prachtige ring ontvangen. In het echt nog mooier dan op de foto's. Goed contact met de verkoper en snel geleverd. Ik hou de website in de gaten.

Ina
14 dagen geleden

Vandaag een prachtige ring ontvangen. Ben er heel blij mee. Ik hou de Goudenschatkist zeker in de gaten.

Els
15 dagen geleden

Prachtige Oorbellen, werden supersnel verzonden in een stevige verpakking. Bedankt Rene!

Claudia.
19 dagen geleden

Gisteren een mooie gouden ring met diamanten ontvangen. Goed contact en een snelle levering. Ben zeer tevreden over het product.

Babs
21 dagen geleden

Ik heb bij de Gouden Schatkist via Marktplaats een Hanger besteld. Prima kwaliteit en door een snelle en goede service van de verkoper had ik de hanger snel in huis. Een aanrader!

Jan K. Meijer
24 dagen geleden

Ik heb je gesproken op de zaterdagmarkt in Groningen.Het ziet er zeer verzorgd uit,Mijn complimenten en bedankt voor de tip.

jan
25 dagen geleden

Mooie ring van goud en tanzaniet en snelle levering.
Is aan te bevelen.