Home » Gastenboek

Gastenboek van Goudenschatkist.com

Mijn gastenboek is een plek bij Goudenschatkist.com waar jij jouw bericht kunt achterlaten. Welkom in het Gastenboek van Goudenschatkist.com! Ik zou het leuk vinden als je hier een kort berichtje achterlaat over mijn Sieradenwebshop, wat je van de collectie van mijn Sieraden vindt of als je tevreden bent over een Aankoop. Verder zijn alle ideeën, suggesties en opmerkingen welkom!

GASTENBOEK.

Alle reacties in het gastenboek vind je hieronder:

Reactie plaatsen

Reacties

Carlijn Overduin
2 dagen geleden

Super goede site en oprechte kwaliteit en service en verzending. Helaas was de ring voor mijn dochter te groot maar door het grote aanbod een andere gevonden.
Ook het contact met René ( bij vragen over terug sturen) heb ik als prettig ervaren.
De aankoop zal zeker niet eenmalig zijn!!

Ruud
7 dagen geleden

Snelle levering. Goed contact met de verkoper. Schitterende ring met Diamant, mijn vriendin is er super blij mee. Dank je wel Goudenschatkist!

Carolien
16 dagen geleden

Vandaag 2 schitterende ringen ontvangen. Snelle levering en prima contact met de verkoper. In het echt nog mooier dan op de foto. Ik kom vast nog eens terug.

Mariëlle JUngeling
18 dagen geleden

Zeer vriendelijke en goede service. Prachtig sieraad, snelle levering

Anita
21 dagen geleden

Vandaag een prachtige ring en oorbellen ontvangen. De communicatie met René was zeer prettig. Het aanbod is zeer gevarieerd op de website. En de kwaliteit is echt uitstekend. Voor de mensen die hier twijfelen zou ik zeggen probeer het gewoon en bij vragen kun je René altijd bereiken. René bedankt voor de goede service.

Becly
23 dagen geleden

Erg fijn en snelle bezorging waar voor u geld zeker groet

Lisette Coolen
25 dagen geleden

René, enorm bedankt voor de snelle en correcte communicatie en uitstekende service! Ik ben erg blij met mijn prachtige ring.

Groeten, Lisette Coolen

Elma Jacobs
een maand geleden

Ik ben blij met de gouden ring, met topaas en diamantjes. Snelle levering !
Groeten Elma.

Catharina
een maand geleden

Ik vind het zo bijzonder dat ik deze schatkist heb gevonden. Eigenlijk wilde ik hem voor mijzelf houden. Maar Rene Seubring verdient het om geprezen te worden. Hij is communicatief, is een vakman en verkoopt prachtige sieraden. Alles wordt volgens afspraak verstuurd en ik ben heel gelukkig met mijn aankopen. Dus alle lof!!

Dalia
2 maanden geleden

Wauw ik ben super blij!
Ik heb net mijn gouden hangertje binnen gekregen en het Was zo zorgvuldig ingepakt zodat er onderweg echt niks mee kon gebeuren!
René is super snel en fijn in de communicatie!
En wat een prachtige en unieke sieraden!
Heel erg bedankt and God bless you!!