Juwelier Groningen

De grootste vintage juwelier van Groningen! 

 

Vintage juwelier Goudenschatkist  is een moderne juwelier in Groningen. In onze webshop en in de winkel van Juwelier Goudenschatkist vindt u een gehele collectie van, vintage en antieke sieraden.. Bij Juwelier Goudenschatkist ben je aan het juiste adres voor een mooi vintage ring, antieke oorbellen of een goudenring van hoge kwaliteit. Bestel je via ons webshop? Dan heeft u de aankoop de volgende dag al in huis! Of kom langs op afspraak voor persoonlijk advies in Groningen.

 

 

Vintage sieraden in Groningen.

 

Ben je eens op zoek naar iets anders? Bij vintage juwelier Goudenschatkist bieden we een mooi assortiment met vintage sieraden in het hartje van Groningen. We zijn een jong bedrijf met een brede selectie van zowel vintage als klassieke sieraden. Met onze kennis richten we ons voornamelijk op ongewone en unieke sieraden, dus je zult zeker een sieraad vinden waar jij dol op bent. 

Wat jouw stijl ook is, er is altijd een sieraad of ring dat perfect bij je past. Laat je zien om gezien te worden!

 

Voor een afspraak kunt u ons bellen of

Whatsappen op het volgende nummer.

Teleoonnummer:+31(0)628411093.

Whatsapp op 06-28411093

 

Gouden Ringen met Edelstenen.

Jouw Tijdloze Statement

 

Beeld je eens in: een glinsterende gouden ring, verrijkt met een schitterende edelsteen. Of het nu een diepe saffier, een levendige smaragd of een sprankelende diamant is, edelstenen geven je sieraden een sprankelende persoonlijkheid. Deze ringen zijn niet alleen sieraden; ze zijn verhalenvertellers die jouw unieke stijl weerspiegelen.

Bij Gouden Schatkist geloven we dat sieraden niet alleen schitteren, maar ook verbinden. Laat ons deel uitmaken van jouw verhaal. We zien ernaar uit je te verwelkomen in onze winkel en samen met jou nieuwe herinneringen te creëren, verpakt in prachtige juwelen die de tand des tijds doorstaan.

Adres gegevens:

Goudenschatkist is gevestigd boven de printfabriek Lijnco. Naast het gebouw vind je een grote parkeerplaats.

Atoomweg 10-A

9743 AK Groningen

Gratis parkeren.

Electrisch laadpunt aanwezig.

WhatsApp: +31 (0)6 28411093

 

We werken (Uitsluitend) op afspraak.