Gouden Ringen uit eigen Atelier.

Wij maken onze ringen uitsluitend in 9 karaat goud. Alle Goudenschatkist modellen zijn leverbaar in geelgoud met edelstenen. 

Het goud dat wij gebruiken is afkomstig uit recycling en krijgt bij ons een nieuw leven. De ringen worden in beperkte oplage gemaakt.

Dus je koopt iets zeldzaams uit onze eigen collectie.

Ben je op zoek naar prachtige gouden sieraden om je collectie uit te breiden of om een speciaal cadeau te vinden? Gouden sieraden zijn tijdloos en stralen elegantie uit.

Edelsteen selectie: Overweeg welke edelsteen het beste bij je past, zowel qua betekenis als qua kleur. Of het nu een stralende diamant of een kleurrijke saffier is, kies wat bij je persoonlijkheid past.

Zorg goed voor je gouden sieraden door ze regelmatig schoon te maken en op te bergen in een sieradendoosje om krassen en beschadigingen te voorkomen.

Gouden ringen.

Gouden Ringen zijn prachtig als symbool van eenheid en verbinding.

In ons ruime aanbod kun je op deze pagina uitgebreid zoeken naar o.a. de stijl die het beste bij jou past, een specifiek type ring, een bepaald materiaal, de prijsklasse die je voor ogen hebt, de kleur steen die het beste  bij jou past.

Edelstenen.

Edelstenen kunnen in vele verschillende vormen geslepen worden. Het basisonderscheid wordt gemaakt tussen cabochon, waarbij de edelsteen in een bolle vorm wordt geslepen, en gefacetteerd, waarbij het oppervlak van de edelsteen wordt geslepen in verschillende facetten. Bij het slijpen kijkt men naar verschillende eigenschappen van de steen, waaronder de kleur, kleurverdeling, insluitsels, speciale lichteffecten, dispersie en breuk- en slijvlakken.

Een uitzonderlijke keuze.

Zo worden ze verwerkt in onder andere Ringen, Oorbellen, Armbanden en vele andere sieraden.

Onze collectie gouden dames ringen staat online. Wat online staat, is op voorraad.

Kijk gerust rond, heeft u vragen dan vernemen we dat natuurlijk graag.

WhatsApp: +31 (0)6 28411093

Bestellen.

Heeft u een gouden ring gevonden? Bestel hem dan eenvoudig en snel op Goudenschatkist.com.

Wij bezorgen via PostNL aangetekend uw gouden ring.

U ontvangt per mail een track & trace code waarmee u pakketje kunt volgen tot aan uw voordeur. Zeker, snel en gemakkelijk!

Niet tevreden 100% geld terug garantie. Goudenschatkist.com

Keurmerk webwinkel