Vintage Herenringen

Het dragen van een herenring is een prachtige manier om je persoonlijke stijl uit te drukken en je outfit te verfraaien.

Herensieraden mogen gezien worden. Maak een statement met een unieke herenzegelring. Vintage juwelier Goudenschatkist heeft een groot aanbod unieke vintage herenringen.

Herenring dragen is een creatieve uiting van je persoonlijkheid, dus wees niet bang om te experimenteren. Mix en match verschillende ringen, stap uit je comfortzone en ontdek nieuwe looks. Het belangrijkste is dat je geniet van het dragen van je ring en dat je zelfvertrouwen uitstraalt.

Zie ook onze Gouden ringen met Diamanten.

   Lees ook even onze regels van Kosten betalen.

Lees ook even onze regels van Retourbeleid.

Dit is bij ons ook mogelijk.| Achteraf Betalen met Klarna.

Heren ringen

Een ring is niet zomaar een ring. Met een heren ring presenteer je jezelf.De juiste ring is een krachtig persoonlijk statement.

Elegant, klassiek, eigentijds of juist stoer?Lees ook even onze regels van Retourbeleid

 

Ringen met Diamanten en Edelstenen

We hebben gouden heren ringen met edelstenen of diamant. Is dat niks voor jou? Dan heb je ook de keuze uit ringen zonder blinkende stenen.

Perfect basic zodat je het met meerdere outfits kunt combineren. Ben je enthousiast geworden?

 

Grote collectie vintage herenringen

Onze collectie gouden herenringen staat online. Wat online staat, is op voorraad.Kijk gerust rond, heeft u vragen dan vernemen we dat natuurlijk graag. WhatsApp: +31 (0)6 28411093. Lees ook even onze regels van Kosten betalen.

 

Bestellen

Heeft u een gouden ring gevonden? Bestel hem dan eenvoudig en snel op Goudenschatkist.com. Wij bezorgen via PostNL aangetekend uw gouden ring. U ontvangt per mail een track & trace code waarmee u pakketje kunt volgen tot aan uw voordeur. Zeker, snel en gemakkelijk! 

Niet tevreden 100% geld terug garantie. Goudenschatkist.com