Briljant geslepen Blauw Topaas.

Gepubliceerd op 27 februari 2018 om 10:26

Deze steen is voor pure concentratie en communicatie.

Blauwe Topaas staat bekend als een steen van liefde en voorspoed. Hij bevordert waarheid en vergeving, verzacht, geneest, stimuleert, herlaadt en geeft nieuwe motivatie. Deze edelsteen werpt licht op het pad, toont de doelen en boort innerlijke hulpbronnen aan. Blauwe Topaas maakt scherpzinnig en verstandig. Hij geeft vertrouwen in het universum en helpt je om te Zijn in plaats van doen. Blauwe Topaas edelsteen geeft je grenzeloze moed, en helpt je om twijfel en onzekerheid te overwinnen.

Blauwe Topaas brengt innerlijke rijkdom. De edelsteen geeft zelfvertrouwen, verdrijft negativisme en maakt filantropisch. De behoefte om voorspoed te delen en de zon overal te laten schijnen ontstaat. De vibrerende energie van topaas zorgt voor openheid, vreugde, edelmoedigheid, zelfverwezenlijking en overvloed.

De steen helpt ook goed om problemen op te lossen. Hij heeft het vermogen om zowel de het grote beeld als kleine detail te zien en de onderlinge relatie te onderkennen. Hij brengt concentratie en communicatie, geeft je visie en inzicht.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.