Barnsteen is een warme, zonnige steen.

Gepubliceerd op 1 maart 2018 om 15:31

Absorbeert pijn en negativiteit, vermindert gewichtsproblemen

Spirituele werking van de Barnsteen.

Barnsteen is een warme, zonnige steen die levensvreugde in je leven brengt, hij geeft licht en warmte aan ons gemoed en een frisse en vrolijke uitstraling. Doordat Barnsteen ons de boodschap overbrengt dat het leven in wezen vol zon en warmte is, neemt hij onze angsten, die de verwerkelijking van onze persoonlijkheid en doelen in de weg staan, weg en opent ons voor innerlijke bewustwording.

Fysieke werking van Barnsteen. 

Absorbeert pijn en negativiteit, vermindert gewichtsproblemen, ondersteunt galblaas. Hij helpt bij suikerziekte, darmen en reuma en werkt als een natuurlijk antibioticum. Helpt tegen chornische bronchitis, hoesten en hooikoorts. Is ook gunstig voor burn-out en fobieen.

Vindplaats/Herkomst van Barnsteen.

Het Oostzeegebied. Dominicaanse republiek, Syrië, Libanon, Verenigde Staten, Thailand, Vietnam, Canada, Denemarken, Nederland en Duitsland

Kleuren van Barnsteen

Warm Geel, Goud, Honing Bruin, Roodbruin.

Reactie plaatsen

Reacties

pim
6 jaar geleden

Barnsteen is een prachtige steen. Ik heb als kind veel barnsteen verzameld met gevangen/gefossileerde insecten erin. Dat vond ik altijd wonderlijk. Maar het is ook te verklaren omdat het een versteende vloeistof is: versteende hars. Leuk om te zien waar men barnsteen vinden kan.