De peridot geeft kracht aan de drager.

Gepubliceerd op 4 augustus 2018 om 22:44

De peridot staat voor zelfvertrouwen,rustgevend,innerlijke groei,vitaliteit.

De peridot geeft kracht geven aan de drager. Het is een positieve steen en geeft energie aan lichaam en geest! Je moet de steen dan wel direct op je huid dragen.

Peridot is een beschermende en reinigende steen. De steen helpt om je los te maken van de negatieve invloeden van anderen. Het maakt zelfstandig en assertief en helpt je je eigen weg te volgen.In vroeger tijden werd Peridot gebruikt om kwade geesten op afstand te houden.Dit kristal is een krachtige reiniger. Het neutraliseert en verwijdert vergiftiging op alle niveaus.

Het opent en reinigt en activeert de chakra's van het hart en de zonnevlecht, verwijdert oude bagage. Peridot leert u op eigen benen te staan zodat u zich niet meer hoeft vast te klampen aan andere mensen en/of het verleden. Dit visionaire kristal leert u om uw spirituele doel te zien en te begrijpen.

Verder is peridot goed voor de ogen, vermoeide ogen of staar, maar ook het derde oog zal geactiveerd worden. Als laatste is hij heel goed bij vergeetachtigheid en helpt hij bij een te snel werkende schildklier. Peridot verbeterd de stofwisseling, ontgift en heeft een positieve werking op het hart, de nieren, de lever, de longen, ogen, de milt en de blaas. Hij coördineert de linker en rechter hersenhelften wat zorgt voor een goede balans en een betere motoriek.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.