Home » Cookies

Algemeen

Door het bezoeken van www.goudenschatkist.com accepteert u de richtlijnen die wij hanteer zoals beschreven in dit Privacy en Cookie beleid .

Wij gebruiken uw persoonlijke informatie uitsluitend intern en uiterst zorgvuldig voor het verwerken van bestellingen en betalingen, beheren van uw account en marketingdoeleinden.

Bij een bezoek aan onze website herkent de server automatisch alleen uw domeinnaam en niet het e-mailadres.

Daarnaast bewaren wij :

  • Uw e-mailadres indien dit gecommuniceerd wordt.
  • De domeinnaam van andere sites die geraadpleegd zijn om naar onze site te gaan.
  • Informatie m.b.t. de pagina’s die op onze site geraadpleegd zijn.
  • Alle informatie die vrijwillig verstrekt wordt(bijvoorbeeld site registratie).

 

 

Cookies

Een cookie is een stukje informatie welke wordt verzonden van een website en opgeslagen op de harde schijf van de computer.

Wanneer u als gebruiker opnieuw naar de desbetreffende webpagina surft kan de opgeslagen data in een cookie worden opgevraagd door deze website om u op de hoogte te stellen van de voorgaande activiteiten van de gebruiker.

Goudenschatkist.com heeft geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet en zal persoonlijke informatie uitsluitend intern en voor zakelijke doeleinden gebruiken.

 

Cookies Uitzetten.

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op mijn website en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting:Veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

  • Cookie: Google
    • Naam: NID
    • Functie: Google plaatst een cookie om aanvragen te kunnen meten om zo onze advertentiecampagnes te optimaliseren.

Google Analytics (Google Inc.)

 

Google Analytics is een webanalysedienst die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google gebruikt de verzamelde gegevens om het gebruik van deze website, te volgen en te onderzoeken, om rapporten over de activiteiten ervan op te stellen en deze te delen met andere diensten van Google.
Google kan de verzamelde Gegevens gebruiken om de advertenties van zijn eigen advertentienetwerk in te kaderen en te personaliseren.

 

Beveiliging

Wij hanteren de nodige veiligheidsmaatregelen om verlies en onrechtmatig gebruik van gegevens die wij ontvangen op onze website te voorkomen.

Daarvoor gebruiken wij  coderingstechnieken die erkend worden als gangbare standaard binnen de IT-sector.

Kritieke informatie zoals bijvoorbeeld financiële data wordt alleen via een versleutelde en beveiligde verbinding overgedragen.

Communicatie per e-mail

Indien u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf vernemen wij dat graag op de daarvoor beschikbaar gestelde communicatiekanalen.

 

Communicatie per brief.

Het postadres dat via de website met ons gedeeld is zal uitsluitend gebruikt worden voor informatievoorziening die door u zelf aangevraagd is.

 

Wij zullen uitsluitend contact per telefoon opnemen wanneer dit nodig is om u te informeren over een bestelling die online geplaatst is.

Gevoelige gegevens  minderjarigen die wij verwerkt kunnen hebben.


Goudenschatkist.com  heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. 

Wij kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Daarom raden wij ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via  sieradengoudenschatkist@gmail.com dan verwijderen wij deze informatie.

Hoelang  bewaar ik u persoonsgegevens.


Goudenschatkist.com bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan  nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor wij uw gegevens heb verzameld.

Wij hanteer de volgende bewaartermijnen voor de volgende gegevens:

Persoonsgegevens > Bewaartermijn: 6 maanden.
Personalia > Bewaartermijn: 6 maanden.
Adres > Bewaartermijn: 6 maanden.

Vragen en feedback.

Wij controleer regelmatig of wij aan het privacybeleid voldoen.

Als u vragen heeft over onze privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen.

U kunt ons per email of per telefoon bereiken.

Nieuwe Europese A.V.G.

Ik voldoe aan de nieuwe Europese A.V.G.wetgeving(Voorheen W.B.P). De infortatie kunt u vinden op de website ( Autoriteit Persoonsgegevens.)

Klacht Persoonsgegevens.

Goudenschatkist.com wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: Persoonsgegevens/tip-ons.