Volgens woordvoerder Ellen Talsma bezorgt PostNL gewoon in de hele Benelux. "Het virus kan niet worden overgedragen via poststukken of pakketten. 

 

Kan ik veilig een bestelling plaatsen?

 

Ja zeker! Wij hebben ervoor gezorgd dat de medewerkers die de bestellingen inpakken, dit doen volgens de veiligheidsrichtlijnen van het RIVM, zodat wij jou gewoon kunnen verblijden met jouw sieraden. 

 

 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

 

Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling binnen de termijn te leveren die jij van ons gewend bent, namelijk in Nederland van zondag t/m zaterdag.. Zodra wij jouw bestelling hebben overgedragen aan Post.nl, ontvang je van ons de track and trace code per mail.

 

Woont u buiten Nederland, wat kan ik dan verwachten?

 

Ook buiten Nederland  levert Post .nl onze pakketten af zoals je gewend bent, binnen 2 á 5 werkdagen. 

 

 

Bestelling retour wat moet ik doen?

 

Wij vinden de veiligheid en gezondheid van onze klanten erg belangrijk. Daarom hebben wij een retourperiode van 14 dagen. Deze periode gaat in vanaf het moment dat jij jouw bestelling hebt ontvangen. Wij hopen hierdoor al onze klanten de mogelijkheid te geven om zijn/haar bestelling te retourneren. Zodra wij jouw retour in ontvangst hebben genomen, proberen wij jouw retour zo snel mogelijk te verwerken. Vanwege ons Corona-beleid kan dit langer duren dat je van ons gewend bent. Maar minimaal 14 dagen.

 

 

Wat doet de pakketbezorger om verspreiding van het virus te vermijden.

 

PostNL volgen alle RIVM-richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Zij zorgen ervoor dat de medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo veilig mogelijk te werken. Bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact. Momenteel wordt er niet om een handtekening gevraagd, maar om de 3 laatste cijfers van uw burgerservicenummer.

 

 

Werkt het sorteercentrum veilig en Hygiënisch?

 

Uiteraard werkt het sorteercentrum met de hoogste hygiëne standaarden, zodat jouw items en het pakket zelf veilig worden verzonden, en  de medewerkers gezond blijven. Je kan dus zonder zorgen bij ons bestellen.


Nog vragen? WhatsApp ons op 06-28411093

Team Goudenschatkist.com