Garantie & Klachten.

 

Ondanks alle zorg die wij aan onze sieraden besteed, dient gerealiseerd te worden dat de te verkochte sieraden gebruikt ‘tweedehands’ zijn, hoe kostbaar ze ook zijn. Scheurtjes, krasjes, gebreken en restauraties zijn niet voldoende om beroep te kunnen doen op een retourregeling, aangezien deze sieraden antiek, oud, gebruikte juwelen zijn en dat deze ouderdoms slijtage hebben, meestal zijn ze in staat van nieuw. Veel sieraden/juwelen zijn dan ook meer dan 30, 50, 100 jaar oud en zelfs nog ouder. Alles wat wij verkopen wordt zo goed mogelijk, indien nodig, in  eigen  beheer gerestaureerd.

Garantie.


Wij geven om onze producten en we doen logischerwijze onze uiterste best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee weken na constatering van het gebrek melding bij mij hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 

Wij geven maximaal 14 dagen garantie . Dit omdat wij handelen in 2e hands sieraden en deze sieraden meer dan 30 jaar oud zijn.Wij verkopen  sieraden met edelstenen en  weten niet wat er na 14 dagen met onze producten gebeurt.  Binnen de garantie van 14 dagen kunnen we dit zonder problemen oplossen.

Klachten.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar  sieradengoudenschatkist@gmail.com .

Of te bellen/appen  op TEL: +31 (0)6 28411093  ( Whattsapp is ook mogelijk).

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via  https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.

Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr .

Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Webwinkel keurmerk en klantbeoordelingen