My Web Page

Hello everybody!

Translate this page:

Hoe kom ik achter haar ringmaat zonder dat ze dit doorheeft?

In het leven van de mens komt er ooit een moment dat we een ring voor zijn geliefde wil kopen. Of dat nou een vriendschapsring, relatiering of verlovingsring is… je moet toch de ringmaat achterhalen! Maar hoe doe je dat nou zonder dat ze het door hebben? Wij hebben hier wat tips voor je op een rijtje gezet!

Heeft de persoon al een ring die goed zit?

Dan heb je geluk, het achterhalen van de maat is dan veel makkelijker. Lees hieronder onze tips!

 

1. Meet de ring zelf op.

Is er een momentje waar ze haar ring niet om heeft? Pak een liniaal en meet de doorsnede van de binnenkant van de ring (neem de rand dus niet mee). Het aantal millimeters is de ringmaat. 

 

2. Laat de ring opmeten bij een juwelier.

Als je 100% zeker van je zaak wilt zijn kun je de ring het best laten opmeten bij een juwelier. Alleen moet de ring dan wel door het huis  dwalen… en minstens een paar uurtjes missen zonder achterdochtig te worden.

 

3. Pas de ring zelf.

Als je de ring een keer te pakken hebt, schuif hem om je pink en onthoud tot waar de ring precies komt. Laat ze de ring nooit slingeren? Speel dan op een luie avond op de bank een beetje met haar handen en haar ring. Doe 'm snel om en dit zo nonchalant en onopvallend mogelijk.

Draagt de persoon eigenlijk helemaal nooit ringen of sieraden?

Dan wordt de zoektocht naar de ringmaat iets lastiger. Maar ook in dit geval  heb ik tips voor je.

1. Schakel de hulptroepen in.

Als het kopen van de ring geen speciale verrassing is kan je ook hulp van buitenaf zoeken. Praat eens met haar moeder, vriendin of zus. Misschien weten zij wel welke ringmaat ze heeft (en zij kunnen het natuurlijk veel onopvallender vragen als vrouwen).

2. Mission impossible- style!
Er is nog een spannende manier om achter de ringmaat te komen: meet stiekem even de omtrek van het onderste stuk  van haar vinger op, als ze ligt te slapen op de bank. Mission impossible-style, maar je weet de ringmaat wel! Je kan dit doen met een touwtje.

3. Sneaky: Laat haar zelf meten
Deze tip is als je het écht niet meer weet. En als je een vriendin hebt die wel tegen een grapje kan. Begin een discussie over wie van jullie de dikste vingers heeft en beweer dat zij dat is. Dan heeft ze binnen no-time een meetlint in haar hand!

Niet gelukt? Koop de gemiddelde maat!
Is het vinden van haar ringmaat niet gelukt, maar je wil toch een ring kopen? Speel dan op safe. De gemiddelde vrouwenmaat van een ring is 17 en 17,5.

Nu alleen nog de juiste ring? Kijk voor het aanbod gauw in onze Web Winkel!