Vintage sieraden zijn  een begrip geworden en zijn niet meer weg te denken in deze tijd.  Deze zilveren sieraden zijn helemaal hot en uniek. Combineer dat ene mooie item van je mama, oma, of tante met de leukste vintage sieraden. Wees voorbereid want deze sieraden trend gaat zich doorzetten in 2021.

Het leuke is dat je met weinig geld al een eind kunt komen, maar wil je iets van een bekende designer, dan zat daar toen al een hoger prijskaartje aan en nu, wanneer zo’n stuk zeldzaam en gezocht is, geldt dat zeker,

Lees ook even onze regels van Retourbeleid.

Vintage en retro was eerder ook al populair. In de jaren ‘60 combineerden jonge mensen nieuwe kleding met oude.

Hippies droegen bloemetjesjurken en blouses in grootmoeders stijl met ouderwetse patronen en veel ruches.

Yves Saint Laurent, de Franse mode ontwerper, lanceerde in 1971 een collectie geïnspireerd door mode uit de jaren ’30-’40. Hij had gezien dat jongeren de originele vintage kledingstukken, die ze vonden op vlooienmarkten, met liefde droegen.

Keurmerk webwinkel

Wil je vintage zilveren sieraden kopen? Goudenschatkist.com is de online  voordeligste vintage sieraden webwinkel van Nederland.

Misschien weet je al precies wat je zoekt of ben je er nog niet helemaal uit? In onze vintage  webwinkel vind je zilveren en gouden sieraden in heel veel verschillende stijlen en prijsklassen. Stuk voor stuk sieraden die met de grootste zorg zijn ontworpen en vervaardigd. Neem snel een kijkje in onze online webshop en laat je inspireren.

Lees ook even onze regels van Kosten betalen.

 

Onze collectie zilveren en gouden vintage, antieke, sieraden staan online. 

Wat online staat, is op voorraad!

Kijk gerust rond, heeft u vragen dan vernemen we dat natuurlijk graag.

WhatsApp: +31 (0)6 28411093. 7 Dagen per week bereikbaar.

 

Heeft u een zilveren of gouden sieraad gevonden? Bestel het dan eenvoudig en snel op Goudenschatkist.com. Wij bezorgen via PostNL aangetekend uw sieraad. U ontvangt per mail een track & trace code waarmee u pakketje kunt volgen tot aan uw voordeur. Zeker, snel en gemakkelijk!

Volgens woordvoerder Ellen Talsma bezorgt PostNL gewoon in de hele Benelux. "Het virus kan niet worden overgedragen via poststukken of pakketten. 

Niet tevreden 100% geld terug garantie. Goudenschatkist.com

Voor Vragen? Mail of bel mij dan!

CONTACT GEGEVENS

 

 

ALGEMENE INFORMATIE OVER Bestellen