Voorbeeld HTML

HET AANBOD

 • De aangeboden producten of diensten worden door Goudenschatkist.com duidelijk omschreven, indien mogelijk voorzien van afbeeldingen.
 • De geldende consumentenprijs van de aangeboden producten of diensten wordt door Goudenschatkist.com duidelijk vermeld.
 • Er kan in het aanbod geen sprake zijn van verborgen extra kosten zoals belastingen (BTW).
 • Indien er sprake is van beperkte geldigheidsduur van het aanbod, wordt deze beperking duidelijk vermeld.
 • Goudenschatkist.com vermeldt op zijn website op heldere wijze de leveringstermijnen die van toepassing zijn op het aanbod.

DE BETALINGSMETHODEN

 • Goudenschatkist.com geeft aan op welke wijze de consument kan betalen, tezamen met duidelijke stap voor stapinstructies over de betreffende betalingsmethoden.

DE BESTELAANVRAAGPROCEDURE

 • De Goudenschatkist.com geeft duidelijk aan langs welke stappen de overeenkomst tot stand komt.
 • Vóór het sluiten van de overeenkomst worden de te leveren producten of diensten en de te betalen prijs aan de consument bevestigd.
 • Naar aanleiding van deze bevestiging wordt de overeenkomst gesloten met een actieve handeling door de consument. (Bijvoorbeeld een muisklik)

DE WET- EN REGELGEVING

 • Goudenschatkist.com houdt zich aan de Nederlandse wet- en regelgeving met speciale aandacht voor consumentenwetgeving.
 • Goudenschatkist.com is op de hoogte van de in de Nederlandse wet- en regelgeving opgenomen bepalingen ter bescherming van consumenten.
 • Goudenschatkist.com is verplicht zich bij alle contacten met consumenten te onthouden van gedragingen die op één of andere manier inbreuk maken op of afbreuk doen aan de wettelijke rechten van de consument.
 • Met deze wettelijke regelingen wordt voornamelijk gedoeld op de wettelijke regelingen voor consumentenkoop, algemene voorwaarden, productaansprakelijkheid, misleidende reclame en opdracht uit het burgerlijk wetboek en de wettelijke regelingen van bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

NIET GOED - GELD TERUG

 • Goudenschatkist.com staat ervoor in dat de geleverde producten en/of diensten aan de overeenkomst beantwoorden en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties.
 • Goudenschatkist.com betaalt het volledige aankoopbedrag terug als aanstonds na levering cq. ontdekking blijkt dat de producten of diensten niet goed zijn of anders zijn dan de bestelde producten of diensten.
 • Alle retourzendingen vinden zo snel mogelijk plaats en in ieder geval binnen 14 dagen nadat de consument zijn klacht kenbaar heeft gemaakt bij Goudenschatkist.
 • De consument is gehouden binnen een redelijke termijn (bekwame tijd) na constatering van het gebrek, daarvan melding te doen bij Goudenschatkist.com.
 • De consument zal de ontvangen producten direct na melding  terugzenden.

Periode van 14 dagen tot aanmelding retour + 14 dagen om retour te sturen.

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via: sieradengoudenschatkist@gmail.com  of via Telefoonnummer: 06-28411093 ( Whattsapp is ook mogelijk). Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

Als het item niet in oorspronkelijke staat teruggestuurd wordt, is de koper verantwoordelijk voor de vermindering in waarde.

Klachten.

 

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar  sieradengoudenschatkist@gmail.com , of  te bellen/appen  op Telefoonnummer: 06-28411093 ( Whattsapp is ook mogelijk).Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.