De betekenis en werking van Smaragd.

Gepubliceerd op 1 maart 2018 om 10:28

Smaragd is ook bekend als "de steen van succesvolle liefde".

Spirituele werking van Smaragd.

Smaragd is ook bekend om de "de steen van succesvolle liefde". De edelsteen versterkt eenheid en partnerschap en bevordert vriendschap. Als smaragd van kleur veranderd zou dat op ontrouw wijzen. Smaragd opent het hartchakra en heeft een kalmerend effect op emoties, ook bij hartpijn. Het verbindt lichaam, gevoel, verstand en geest.

De edelsteen Smaragd zet aan tot positieve daden en vergroot geestelijke vermogens. Hij brengt focus, versterkt het geheugen en verbreedt de visie. Als steen van wijsheid bevordert hij waarheid en onderscheidingsvermogen. Hij brengt inspiratie en eindeloos geduld.

Mentale werking van Smaragd.

Om de hals dragen zou smaragd epilepsie afweren. Helpt ook bij slapeloosheid. De groene uitstraling van deze edelsteen kan helpen bij de genezing van kwaadaardige ziekten. Het bevordert herstel na een infectieziekte. Is ook goed voor neusbijholten, longen, hoesten, hart, ruggengraat en spieren en verzacht de ogen. Heeft een ontgiftende werking op de lever, verlicht reumatiek en diabetes en kan ook als tegengif bij vergiftigingen worden gebruikt. Hij zorgt voor gezond en glanzend haar.

Herkomst van Smaragd.

Colombia, Madagaskar, Canada, Rusland, India, Zimbabwe, Tanzania, Brazilie, Egypte, Australie.

Kleur van Smaragd is.

Groen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.