Spirituele werking van Aquamarijn.

Gepubliceerd op 1 maart 2018 om 10:35

Aquamarijn edelsteen beschermt de aura, brengt chakra´s op een lijn, versterkt spirituele groei, vooruitziendheid, innerlijk weten en helderziendheid.

Fysieke werking van Edelsteen Aquamarijn.

Ondersteunt kaak, gebit en maag. De edelsteen helpt tegen keelpijn, opgezwollen klieren en schildklierproblemen. Reguleert hormonen en groei. Helpt tegen bij- en verziendheid en kalmeert overreacties van het immuunsysteem en auto-immuunziekten als hooikoorts. Aquamarijn heeft een reinigende werking die samen met zijn vermogen de thymusklier te stimuleren infecties kan helpen wegnemen en de aquamarijn kan het immuunsysteem een flinke oppepper geven. Hij werkt verzachtend bij eczeem. Werkt ook goed bij zenuwpijnen.

Vindplaatsen van Aquamarijn.

Brazilië, Madagaskar, Oeral, VS, Nigeria, Pakistan en Afghanistan, Mexico, India, Ierland, Zimbabwe.

Kleur van Aquamarijn

groen-blauw, helder tot opaak.

Spirituele werking van Aquamarijn.

Edelsteen Aquamarijn beschermt de aura, brengt chakra´s op een lijn, versterkt spirituele groei, vooruitziendheid, innerlijk weten en helderziendheid. Edelsteen Aquamarijn helpt je om uitdrukking te geven aan je gevoelens en ondersteunt het durven uitspreken daarvan. Ook helpt Aquamarijn om je zielepad beter te verstaan en ondersteunt je innerlijke communicatie, maar ook die met lichtmeesters, gidsen en engelen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.