Krachtige Spirituele werking.

Gepubliceerd op 1 maart 2018 om 10:47

Intuïtie liefde voor het goddelijke.

Krachtige Spirituele werking.

De edelsteen Amethist is een kristal met een zeer krachtige, beschermende en kalmerende werking. Hij bevordert spiritueel bewustzijn, intuïtie liefde voor het goddelijke. Heeft een bijzonder hoge vibratie. De edelsteen amethist stimuleert en kalmeert het keel- en hartchakra.
Hij opent de intuïtie en vergroot geestelijke gaven. Amethist edelstenen stimuleert de reinigende en uitscheidende organen en het immuunsysteem. Reinigt het bloed en verlicht daardoor fysieke, emotionele of psychische pijn of stress.

Fysieke werking Amethist.

Amethist edelstenen bevordert de productie van hormonen en stemt het endocriene stelsel en de spijsvertering op elkaar af. Het verlicht hoofdpijn en spanning. Edelsteen Amethist vermindert kneuzingen, verwondingen en zwellingen en behandelt gehoorstoornissen.
Hij stimuleert het immuunsysteem, geneest aandoeningen van de longen en luchtwegen, huidziekten, celstoornissen en spijsverteringskwalen. Reguleert de flora van de ingewanden en gaat slapeloosheid tegen.
Edelsteen Amethist heeft een reinigende werking op de aura, zet negatieve energie om en stimuleert het keel- en kruinchakra. Amethist edelsteen is nuttig voor mensen die op het punt staan de overgang naar de dood te maken. Hij werkt ook gunstig bij burn-out en heimwee.

Herkomst van Amethist.

Verenigde Staten, Canada, Mexico, Oost-Afrika, Groot-Brittanië, Brazilië, Sri Lanka, Uruguay, Siberië, India, Rusland.

De kleur van Amethist.

Doorzichtig met een glasachtige glans, van zacht lavendel tot donker paars.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.