Agaat geneest innerlijke woede door liefde te koesteren.

Gepubliceerd op 2 maart 2018 om 11:18

Mosagaat heft blokkades of spirituele belemmeringen op.

Spirituele werking van edelstenen Agaat.

Agaat edelsteen is een zeer stabiel kristal. Aardend kristal wat een emotioneel, intellectueel en fysiek evenwicht brengt. Verwijdert/ transformeert negatieve energieën. Edelsteen Agaat geneest innerlijke woede door liefde te koesteren en geeft moed om opnieuw te beginnen. Spiritueel verhoogt Agaat edelsteen het bewustzijn, verbindt met het collectieve bewustzijn van de eenheid van het leven. De steen werkt aardend, kalmerend, troostrijk, stimulerend, beschermend en beschermt de aura.

Blue Lace Agaat edelstenen.

Zachte, verkoelende en kalmerende werking, zorgt voor gemoedsrust. Heeft vooral op het keelchakra een helende en activerende werking. Bevrijdt geblokkeerde zelfexpressie hierdoor ook een goed kristal bij problemen bij schouders, nek, keel, lymfstelsel.

Edelsteen Botswana-agaat.

Edelsteen Botswana-agaat blijft niet bij problemen hangen maar zoekt naar oplossingen. Helpt bij depressie. Laat de dingen in een breder verband te zien en leert scheppend denken. Ondersteunt bij de bevalling. Vooral baby's, kinderen zijn erg gevoelig voor deze steen. Stimuleert de bloedsomloop, goed voor de huid.

Dendritisch Agaat of Boomagaat edelstenen.

Is de edelsteen van overvloed. Brengt rijkdom en volheid in het leven. Schept een vredige omgeving zowel innerlijk als uiterlijk. Leert je van ieder moment te genieten. Edelsteen Dendritisch Agaat resoneert met alles wat vertakt is, zoals zenuwen en bloedsomloop. Stimuleert de bloedsomloop. Op een pijnlijke plek werkt het pijnstillend.

Vuuragaat Edelstenen.

Heeft een sterk aardende werking en biedt steun in moeilijke tijden. Beschermt de aura en laat onrecht naar de bron terugkeren. Vuuragaat edelsteen heelt onbalans in het endocrine stelsel, de maag, het zenuwstelsel en bij storingen in de bloedsomloop.

Mosagaat edelstenen.

Het is een kristal voor een nieuw begin, helpt om de schoonheid in alles om ons heen te zien en trekt overvloed aan. Mosagaat edelsteen heft blokkades of spirituele belemmeringen op. Versterkt het immuunsysteem en bespoedigt herstel bij ziekte. Een geboorte kristal: het bevordert een vlotte bevalling.

Fysieke werking van Agaat Edelstenen.

Agaat edelsteen heeft een stimulerende werking op de spijsvertering, geneest huidaandoeningen. Werkt positief op de maag, ogen, baarmoeder, het lymfestelsel, alvleesklier, verstevigt bloedvaten, blaas.
Grillige agaat edelsteen doorbreekt rechtlijnigheid en regelmatig gelijnde agaat geeft rust.

Herkomst van Agaat Edelstenen.

Verenigde Staten, Afrika, India, Marokko, Tsjechië, Brazilië, Australië, IJsland.

Kleuren  van Agaat Edelstenen.

Helder of melkwit, grijs, blauw, bruin, groen, roze, vaak ook kunstmatig gekleurd.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.