Larimar met rode of groene patronen.

Gepubliceerd op 2 maart 2018 om 11:25

Hij is een vredesteen: het zal liefde en harmonie in je leven roepen.

Spirituele werking van de Edelsteen Larimar.

Larimar is een edelsteen die de vreedzame uitstraling van de zachtblauwe Straal doorgeeft. Het kristal dient een uniek doel voor de mensheid: het is verbonden is met Atlantis, een beschaving die leefde toen volledig vanuit de harmonie van hun hogere 3 chakra's. Het Larimar kristal brengt deze trilling weer terug naar de mensheid, maar nu in samenwerking met de zonnevlecht en de onderste 2 chakra's. Het hogere zijnsaspect hierdoor kunnen leven door alle chakra's heen. De Larimar edelsteen is als een engelendraad die de indrukken van vreedzame harmonie weeft tussen hart en verstand. Hij is een vredesteen: het zal liefde en harmonie in je leven roepen. Larimar activeert ook je creativiteit omdat het je aansluit op je hogere Engelenwezen. Hij helpt je ware zieledoel en kwaliteiten te realiseren.

Edelsteen Larimar met Rode of Groene patronen.

Larimar met rode of groene patronen. Deze edelstenen zijn bijzonder goed voor mensen die zacht, vriendelijk en non-assertief zijn en daarom het risico lopen om overgelopen te worden. De rood-groene Larimer edelsteen helpt persoonsbeschermende kwaliteiten en krachten op te bouwen. Zodat zachte zielen nee kunnen zeggen en beschermd worden tegen misbruik. De edelsteen Larimar is daarom een uitstekend kameraadje voor kinderen, nieuwetijds kinderen en spirituele mensen.

Fysieke werking van Larimar Edelstenen.

Het stimuleert de chakra's van het derde oog, het hart, de kruin en de keel en bevordert zelfgenezing. Het is gunstig bij aandoeningen van het kraakbeen en de keel. Heft energieblokkades in borst, hoofd en nek op. Helpt bij stramme gewrichten. Ook in de overgang bied het veel steun, zowel fysiek (hormonen) als innerlijk. Larimar edelsteen helpt je om je in je eigenliefde en herkenning van je kwaliteiten te houden. Zodat een examen, een functioneringsgesprek, sollicitatie, presentatie allemaal vloeiender zal verlopen. Langs het lichaam gestreken verwijdert het aangehechte entiteiten. Op pijnlijke plekken zal het langzaam de pijn verminderen.

Herkomst van Larimar Edelstenen.

Dominicaanse Republiek, Bahama's.

Kleuren van Edelsteen Larimar.

helder blauw, blauwgroen, grijs of rood met wit.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.