Labradoriet edelsteen is een goede aura beschermer.

Gepubliceerd op 2 maart 2018 om 11:32

Hij brengt boodschappen vanuit het onderbewuste naar boven.

Spirituele werking van edelsteen Labradoriet.

Edelsteen Labradoriet is een mystieke en beschermende edelsteen die het bewustzijn verhoogt. Hij reinigt en beschermt de aura en helpt connectie te maken met je intuïtie, gidsen, universele energieën en vorige levens. Hij zorgt daarnaast ook weer voor een veilige terugkomst in het hier en nu. Als edelsteen van esoterische kennis vergemakkelijkt hij de initiatie in de mysteries. Labradoriet geeft spirituele wilskracht. Hij brengt boodschappen vanuit het onderbewuste naar boven en maakt het begrijpen daarvan mogelijk.

Geel Labradoriet edelsteen.

Versterkt visualisatie, trance, helderziendheid. Het is weldadig voor het zonnevlechtchakra. Het heelt maag, milt, lever, galblaas en bijnieren.

Fysieke werking van Labradoriet Edelstenen.

Labradoriet edelsteen is een goede aurabeschermer en werkt herstellend bij drugs-, alcohol- en medicijngebruik. Werkt ondersteunend bij geestelijke en lichamelijke vermoeidheid, stress, hyperventilatie, burn-out en reguleert de spijsvertering. Labradoriet edelsteen is bij uitstek geschikt voor mensen die in de gezondheidszorg werkzaam zijn en voor (hoog)gevoelige (nieuwetijd)mensen en kinderen. Brengt de hormonen in balans, goed voor menstruatieklachten, reumatische klachten, jicht en verlaagt de bloeddruk. Behandelt aandoeningen aan de ogen en de hersenen.

Herkomst van Edelsteen Labradoriet.

Groenland, Finland, Canada, Scandinavië, Italië, Rusland, U.S.A.

Kleuren  van  de Labradoriet Edelsteen.

Labradoriet is een iriserend kristal, grijsachtig tot zwart met soms blauw, geel, oranje, paars en vele tussenliggende kleuren, geel.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.