Goudsteen edelsteen heeft een positieve werking.

Gepubliceerd op 3 maart 2018 om 11:35

Goudsteen is ook goed te gebruiken bij problemen.

Spirituele werking van Goudsteen edelstenen.

Goudsteen kristal heeft, ondanks dat het een niet natuurlijk gevormde steen is, een sterk helende werking. De Goudsteen edelsteen werkt opbeurend en stimuleert een positieve kijk op het leven. Hierdoor een uitstekende edelsteen voor depressies. Hij geeft ook energie en kracht. De stimulerende werking van Goudsteen bevordert individualiteit en ambitie en geeft de kracht om je doel te bereiken. Goudsteen edelsteen weekt emotie en verdriet los en maakt ze beter beheersbaar omdat hij je leert afstand te nemen van de emotie.

Fysieke werking van Goudsteen Edelstenen.

Goudsteen edelsteen heeft een positieve werking op de maag, nieren, longen, voortplantingsorganen en prostaat. De hersenen worden door Goud edelsteen geprikkeld waardoor het (logisch) denken en de concentratie verbetert. Hij is een echte stimulator. Verder is de Edelstenen van Goudsteen zijn goed voor botten en spieren. Voor het stoppen met roken is een combinatie van Rookkwarts edelsteen met de Goudsteen  edelsteen een goede keus. Ook het reukvermogen wordt versterkt. Goudsteen edelsteen geeft meer ruimte en lucht aan de longen. Daardoor ook goed bij benauwdheid.Dit is een echte steen om weer in balans te komen wanneer de chakra’s zijn verstoord. Goudsteen is ook goed te gebruiken bij problemen aan de baarmoeder.

Herkomst van de Edelsteen Goudsteen.

Goudsteen edelsteen wordt niet door de natuur gevormd maar door de mens zelf gemaakt. Bestaat uit synthetisch glas met ingesloten kleine goudkleurige metalen. Deze veroorzaken de schitteringen in het kristal. 

Kleuren van Goudsteen.

roodbruin, groen en donkerblauw.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.