Maansteen brengt rustige onvoorwaardelijke liefde.

Gepubliceerd op 3 maart 2018 om 11:41

Engelen Maansteen maakt verbinding met de engelensferen mogelijk.

Spirituele werking van de Edelsteen Maansteen.

Het grootste effect van Maansteen edelsteen is het kalmeren van emotionele instabiliteit, overdreven reacties op situaties. Zorgt voor diepe emotionele reiniging. De steen bevordert geduld, het vermogen om naar anderen te luisteren. Maansteen kristal is sterk verbonden met de maan en met intuïtie. Hij leert ons dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering zoals ook de maan wast en afneemt. Deze edelsteen draagt de passieve, ontvankelijke vrouwelijke energie en brengt de vrouwelijke en mannelijke energie in ons in evenwicht. Hij helpt je ook om dromen te herinneren.

Engelen Maansteen.

 De Engelen Maansteen maakt verbinding met de engelensferen mogelijk. Leert je om je geestelijk hart in daadkracht om te zetten en uit te komen voor je Licht. 
Fysiek werkt het ontslakkend en op de maag.

Fysieke werking van de edelsteen Maansteen.

De Maansteen heeft een positieve werking op de hormonale cyclus, het voortplantingssysteem, de alvleesklier en de pijnappelklier. Hij werkt ondersteunend bij de spijsverteringsorganen, zorgt ervoor dat voedingsstoffen opgenomen worden en kan vergiften neutraliseren. Vertraagt de degeneratie van de huid, het haar, de ogen, lever en alvleesklier en stopt vochtophopingen. Maansteen is goed te gebruiken bij PMS, conceptie, zwangerschap, bevalling, borstvoeding en verlicht menstruatieklachten. Is goed te gebruiken in tijden van stress, spanningen. Het verbetert de emotionele intelligentie en gaat slapeloosheid tegen. Bij volle maan wellicht beter om niet te dragen.

Herkomst van de edelsteen Maansteen.

India, Australië, Sri Lanka.

Kleuren van Maansteen edelstenen zijn.

roomwit, wit, groen, blauw, geel, roze, zwart, grijs.

Reactie plaatsen

Reacties

Jocelijn
5 jaar geleden

heeft u deze ring met maansteen nog?