Mode en Sieraden trends 2022.

Gepubliceerd op 6 december 2021 om 12:09

Heb je je favoriete sieraad al gespot en ben je op zoek naar wat sieraden inspiratie? Lucky you!  Goudenschatkist heeft namelijk dé perfecte tips voor een  sieraad op een rijtje gezet. Het enige wat je nog hoeft te doen is de sieraad te zoeken waar je naar op zoek bent.  Stap uit jouw vertrouwde omgeving en ga een keer voor een combinatie die je zelf nooit bedacht zou hebben. Je oudfit compleet? 

Bekijk dan hier jou sieraden inspiratie, want je kleding is pas echt compleet wanneer je er leuke sieraden aan toevoegt. Een sieraden blog is niet meer weg te denken, want wat is het fijn als je wat inspiratie op kunt doen. Dus voor  sieraden inspiratie ben jij bij onze webwinkel helemaal aan het goede adres! De beste sieraden inspiratie tips kom je te weten op de website van Juwelier Goudenschatkist daarom wordt het tijd om een gouden sieraad uit te zoeken. Bekijk ook alvast de sieraden inspiratie tips voor 2022.

Gouden sieraden zijn al jaren super populair en dat blijven ze gelukkig nog wel even. Ook voor 2022 zijn gouden sieraden helemaal hot en dan vooral in 80’s style. Denk aan grote opvallende oorbellen en kettingen die niet klein zijn maar groot, shiny en echte eyecatchers.

Afgelopen jaren domineerde kleinere oorbellen het straatbeeld. In 2022 zijn de oorbellen groot. Hoe groter hoe beter! Draag ze in het goud of zilver al dan niet afgewerkt met edelstenen of diamanten.

 

Chokers zijn ook in 2022  ook nog hot maar dan in een vernieuwde versie. Dus vergeet de smalle kettingen, in 2022 gaan we voor dikke bewerkte kettingen en chokers met schakeltjes. 

In 2022 zien we heel veel lange schakelkettingen. De kettingen zijn dik met grote schakels of wat fijner met een grote hanger met edelstenen of diamanten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.