• Het breedste assortiment aan unieke gouden sieraden zowel antiek als vintage vindt u bij de goudenschatkist 💎
  • Niet tevreden 100% geld terug garantie! Achteraf/Creditkaart betaal mogelijkheden 💳
  • Zorgvuldig & veilig verpakt plus aangetekende verzending 📦.
  • Bellen of Whatsapp 06-28411093.
  • Bezoek alleen op afspraak mogelijk,ons adres is Ubbo J. Mansholtplein 2 Unit 7 9951BX Winsum.

My Web Page

Hello everybody!

Translate this page:

Edelstenen/Sieraden Blog.

In mijn Vintage en Antieke Edelstenen/Sieraden blog vind je allerlei artikelen en berichten over alles wat met Sieraden te maken heeft. Zo leg ik je in basis uit waar bepaalde materialen van gemaakt zijn en uit bestaan, maar ook wat het verschil tussen bepaalde materialen. Ook krijg je tips over waar je op moet letten en hoe je moet kiezen welk sieraad het beste bij jou past. In mijn blog over Antieke en Vintage edelstenen/sieraden kun je ook van alles lezen over de betekenis en spirituele werking van Gouden sieraden met Edelstenen. Daarnaast ben je van harte uitgenodigd om een reactie achter te laten bij elk bericht, jouw ideeën zijn meer dan welkom. Bezoek ook eens onze colletie gouden ringen met Edelstenen.

Gouden ringen met Smaragd-Juwelier Goudenschatkist

Gouden ringen met Smaragd stenen activeert het hart chakra en stimuleert  positiviteit, inspiratie, liefde, oprechtheid, openheid, genieten van het leven en gevoel van eenheid en heeft hierdoor een positieve werking op vriendschappen,relaties en de samenwerking in groepen. Het bevordert geestelijke groei, een vooruitziende blik en helderheid van geest, alertheid, evenwicht, doelgerichtheid en helpt bij het overwinnen van tegenslagen en kan helderziendheid stimuleren. Fysiek gezien hebben gouden ringen met smaragdstenen een positieve werking op ogen, gezichtsvermogen, regeneratie en hersteld, longen, het hart, de lever,bijholten, reumatische aandoeningen, infectieziekten, spieren, diabetes en epilepsie, immuuunsysteem en claustrofobie. Draag daarom gouden ringen met smaragd stenen.

Lees meer »

Gouden sieraden bij Juwelier Goudenschatkist

Als je gouden sieraden, wilt aankopen of zelfs gouden sieraden uit de klassieke oudheid moet je rekening houden met verschillende zaken. De prijs van een gouden sieraad, bijvoorbeeld een gouden sieraad wordt niet alleen bepaald door de intrinsieke waarde van het gouden sieraad maar ook de artistieke waarde, de zeldzaamheid van het gouden sieraad zijn  er nog veel van of juist niet! Hoe gaaf is het gouden sieraad, is er veel aan gerestaureerd? Allemaal zaken waar je rekening mee moet houden en die uiteindelijk de prijs bepalen van het gouden sieraad.

Lees meer »

Vintage Sieraden

Vintage en retro was eerder ook al populair. In de jaren ‘60 combineerden jonge mensen nieuwe kleding met oude. Hippies droegen bloemetjesjurken en blouses in grootmoeders stijl met ouderwetse patronen en veel ruches. Yves Saint Laurent, de Franse mode ontwerper, lanceerde in 1971 een collectie geïnspireerd door mode uit de jaren ’30-’40. Hij had gezien dat jongeren de originele vintage kledingstukken, die ze vonden op vlooienmarkten, met liefde droegen.

Lees meer »